Audio Boekabonnement

Filed under: Dutch Version    

Het bewaren van de Planeet (en Contant geld) met de AudioAbonnementen van het Boek

Houdt u enkel van geen audioboeken? Wanneer u een traditioneel hardbound of pocketboek leest, moet u al uw aandacht aan lezing schenken. Met audioboeken, doet iemand anders de lezing voor u terwijl u om omzet te werken, rond stad drijven, in uw ambachtprojecten speuren, koken, doet huishoudelijk werk, of doet om het even welk aantal andere activiteiten die niet kunnen worden gedaan terwijl het lezen van een traditioneel boek. Met een audioboekabonnement, kunt u zo vele audioboeken lezen aangezien u voor één lage maandelijkse prijs wilt.

Zijn de AudioBoeken Groen?

De audio boeklezers who’ve gingen een verbintenis aan milieuduurzaamheid aan hebben gemengd gevoel over het kopen van audioboeken op compact disc (CD). Een audioboek op CD is milieuvriendelijker dan een traditioneel hardbound boek met document pagina’s, maar CDs zijn niet gemakkelijk rekupereerbaar, noch zij worden gemaakt van gerecycleerde materialen. Één audioboek kan op tien of twaalf CDs worden geregistreerd, en het schijnt verkwistend om al die CDs te kopen en dan aan hen eens te luisteren.

De audio Abonnementen van het Boek per Post

Een abonnement aan de audioboek lenende dienst lost het duurzaamheidsprobleem door honderden lezers op om aan elke CD te luisteren. De abonnementsdienst verzendt CDs naar zijn klanten op lening. De klanten verzoeken om hun favoriete titels, en de audioleverancier van het boekabonnement verstuurt CDs per post. De klanten luisteren aan CDs, geven hen aan de audioleverancier van het boekabonnement terug, en ontvangen een andere audioboektitel van hun lijst van favorieten.

De audio Abonnementen van het Boek online

Met de stijgende populariteit van mp3 muziekdownloads, was een nieuw formaat van audioboeken geboren, en met het, een nieuwe vorm van audioboekabonnementen. Downloaden van een mp3 dossier van de audiodienst van het boekabonnement is milieuvriendelijker dan delend CDs, omdat geen beschikbare opnamemedia worden vereist. Met een online audioboekabonnement, betaalt de lezer een lage maandelijkse prijs die de lezer toelaat om audioboeken aan verminderde prijzen te downloaden. Het bedrag van het abonnement is gebaseerd op hoeveel boeken de lezer wenst om tijdens een maand te downloaden.

De audio het abonnementsleveranciers van het Boek die mp3 downloads aanbieden kunnen extra inhoud aan lage kosten verstrekken, zodat zij rundvlees omhoog hun abonnementsprogramma’s met premies aanbiedt. De één populaire dienst verstrekt vrije dagelijkse digitale audio van nationale kranten aan zijn abonnees.

De audio leveranciers van het boekabonnement bieden iets voor iedereen aan. Zij maken tot downloads beschikbaar in een verscheidenheid van genres, met inbegrip van non-fictie, wetenschapsfictie, geheimzinnigheid, geschiedenis, sporten, zaken, westerns, klassieke fictie, en Romaanse – iets voor elke audioboeklezer.If you are looking for more information, use our Google Search Engine facility to search our website or the Internet.

Google
 
Web www.audiobooksguru.com