Audio Boekclubs

Filed under: Dutch Version    

De audio Clubs van het Boek om Lezing te verbeteren

Als u een begerige lezer bent, zult u realiseren dat het meer en meer moeilijk om omhoog met lezingslijsten wordt te houden. De beste manier is een lid van een audioboekclub te worden, zodat u meer tijd kunt hebben te lezen.  Bekijk de huidige selectie van CDs in uw club en u kunt uw favoriete auteurs verkiezen en aan hen „luisteren“ terwijl het drijven of zelfs thuis.  U kunt uw eigen audioboekclub zelfs beginnen!

De Aanbiedingen van de club

De audio Clubs van het Boek hebben verscheidene opwindende aanbiedingen en u kunt van duizenden audioboeken op CD kiezen.  Er zijn maandelijkse plannen en jaarlijkse plannen en geen verplichting is noodzakelijk beginnen lenend en van de meeste AudioClubs van het Boek te kopen.  Soms is een 15 dagproef ook beschikbaar waarna kunt u annuleren, als het niet aan uw tevredenheid is.  De audioboeken worden verscheept net aan uw deur.

Als u een lidmaatschap van één van de AudioClubs hebt van het Boek kunt u twee audioboeken downloaden elke maand.  De audio beschikbare boeken zijn gevariÃërd, van best-sellers aan klassieke titels evenals toont de opnamen met inbegrip van de recentste versies, radio, toespraken, kranten, tijdschriften en overleg.

Maak Uw Eigen Club

U kunt uw eigen audioboekclub eigenlijk maken, zodat u een goede mengeling van mensen kunt hebben die samen kunnen komen en elkaars gedachten en gevoel delen.  Enkel door vrienden en kennissen te posten kan een aansporing zijn om hen te maken bij uw boek zich club aansluiten.  De groep kan altijd groter worden, als de reactie goed is en u een aanzienlijk aantal leden kunt kunnen vinden om uw AudioClub van het Boek te steunen.

Op vergaderingen, die moeten worden georganiseerd, kunnen de audioboeken worden geruild en al heden op de vergaderingen kan dan een lid van een AudioClub van het Boek worden. Er zou besprekingen kunnen zijn, kon de uitwisseling van ideeën en misschien u een zitting belezen- zelfs hebben. Het voordeel van dergelijke AudioClubs van het Boek is het persoonlijke contact met andere leden van de club.  De uitwisseling van ideeën en de mededeling zijn de aantrekkelijkheden van het vormen van zulk een club.

Het geheim van om het even welke levensduur van de boekclub moet met vrienden opnieuw aansluiten en uw lezingsrepertoire uitbreiden.  Houd deze prioriteiten in mening en u kunt een langdurige Audioervaring van de Club van het Boek hebben.
Een nieuwe Ervaring

Nu kunt zich u bij één van deze boekclubs aansluiten waar u een gedeelte van een boek in uw e-mail zal worden verzonden elke ochtend.  Zodra u door de eerste twee of drie hoofdstukken van de boeken bent gegaan, kunt u blijven de rest van het boek krijgen.  Deze dienst wordt aangeboden vrij door sommige AudioClubs van het Boek en u kunt bij meer dan één club lezen. De onderwerpen van de boeken gaan van non-fictie tot wetenschapsfictie en schrijvers uit de klassieke oudheid. 

 If you are looking for more information, use our Google Search Engine facility to search our website or the Internet.

Google
 
Web www.audiobooksguru.com