Audio Boekhuren

Filed under: Dutch Version    

De audio Huren van het Boek: De economische Manier om Boeken te lezen

De audio boeken zijn een opname van de inhoud van een boek dat hardop is gelezen.  De distributie is gewoonlijk op compact discs (CDs), cassettebanden, of digitale vormen zoals MP3. De audio Huren van het Boek hebben ook unabridged audioboeken die precies de word-to-word lezing van het boek zijn.  De verkorte audioboeken hebben een tekst die uit door abridger is uitgegeven.

De audio Huren van het Boek op het Web zijn zeer populair vandaag onder lezers.  Allen u moet doen moet een online lijst van alle audioboeken creëren u waarzou willen luisteren aan.  U kunt uw audioboeken in de post enkel ontvangen en beginnen hen te lezen.  Er zijn geen ruzies van vervaldatums en recente prijzen en ook niet geen het verschepen kosten. 

Hoe het werkt

Gebaseerd op uw gebruik kiest u het plan dat uw lezingsgewoonten aanpast.  Er zijn de AudioHuren van het Boek die maandelijkse prijzen of jaarlijks aanrekenen. De lezer wordt gevraagd om een lijst van 50 selecties op een gegeven moment te maken.  U kunt uw selectielijsten bijwerken wanneer en het proces eenvoudig, gemakkelijk en snel is.

Door de Eerste Post van de Klasse maken de AudioHuren van het Boek de levering van de audioboeken. Het vergt slechts 5 tot 7 dagen om de selectie van audioboeken te ontvangen dietot u opdracht hebt gegeven. De betalingen, vanaf uw geopteerd plan, moeten online door creditcard worden verricht.

De port en verschepen zijn vrij van kosten.  Wanneer de klant het boek beëindigt, kan het enkel op de AudioHuren van het Boek in een ingesloten port betaald pakket zijn teruggekomen.  Verzenden en terugkeren zijn eenvoudig en kosten-vrij. En alle audiobanden en CDs worden geleverd bij uw drempel.

Voordelen

De verscheidenheid van boeken is immens. Er is verkoop opleidend boeken, geheugen opleidingsboeken, schrijvers uit de klassieke oudheid of best-sellers in de lijst.  U kunt een lange rij van boeken bij de AudioHuren van het Boek hebben en u zal individuele banden en CDs worden verzonden die op uw abonnement worden gebaseerd.  Telkens als één boek wordt teruggestuurd, volgende is op de rij om worden verscheept bereid.

Nadelen

De audioHuren van het Boek zijn absoluut een economische manier om lezingsboeken te achtervolgen, vooral als u kunt eindigen snel luister aan de audiotitels. Het verschepen vergt soms tijd, en er is vaak een rij voor de populaire audioboeken. Zo kunt u moeten lang wachten om uw favoriet boek te lezen.  De audio Huren van het Boek zijn niet beschikbaar voor internationale luisteraars en dit is een groot nadeel.


 If you are looking for more information, use our Google Search Engine facility to search our website or the Internet.

Google
 
Web www.audiobooksguru.com