Audio Boekopname

Filed under: Dutch Version    

U een Goede AudioOpname van het Boek hebben onlangs lezen?

De audio boekopnamen hebben de manier hervormd Amerika leest. De lezer van vandaag is zo bezig met familie, het werk, en andere verplichtingen om 100 percenten van zijn of haar aandacht te gaan zitten en te schenken aan het lezen van een boek. Wegens de populariteit die van audioboekopnamen, een boek gaat zitten tegelijkertijd te lezen, is één pagina, een activiteit die in de nabije toekomst verouderd kan worden.

In tegenstelling tot traditionele verbindende boeken met document pagina’s, kan een lezer aan een audioboek bijna overal luisteren. De audio boeken maken grote metgezellen terwijl een lezer kookt, uitoefent of drijft. In feite, is aantal één plaatsmensen aan audioboekopnamen luistert in hun auto’s.

De gevariÃërde Formaten doen op een Divers Lezerspubliek een beroep

De audio boekopnamen komen in een verscheidenheid van formaten om verschillende soorten lezers aan te passen. Sommige audioboekopnamen zijn beschikbaar in het formaat van de cassetteband, maar dit formaat gedaald=is= in verkoop sinds vroege 2000s. Uiteindelijk, zullen de opnamen van de cassetteband zo moeilijk worden te vinden zoals hun voorganger, de reel-to-reel band.

De opnamen in CD formaat hebben van populariteit onlangs genoten, en zij blijven het populairste audioboekformaat. De audio boekopnamen op CD kunnen door de audiodienst van het boekabonnement of een openbare bibliotheek worden gekocht of worden geleend.

Het nieuwste formaat voor audioboekopnamen is het mp3 dossier. De mp3 audioboekopname kan aan een harde aandrijving worden gedownload en met de Speler van de Media van Vensters, Quicktime, Echte Speler, of andere dossier-spelende software worden gespeeld. Een mp3 audiodossier van de boekopname kan ook aan een draagbaar apparaat worden gedownload dat met een auto stereo, draagbare stereo-installatie, of hoofdtelefoon of oor het systeem van de knopspreker omzet.

De groei van de AudioMarkt van het Boek

De onderzoeken rapporteren dat één in vijf Amerikaanse huishoudens aan een audioboekopname binnen vorig jaar luisterde, en dat 71 percent van audioboeklezers aan boeken op lange autoreizen luistert. Is het favoriete audio het boekgenre van lezers geheimzinnigheid, verschrikking, of suspense. Een typische audioboekluisteraar verdient 25 percenten meer dan een lezer van conventionele boeken; de studies tonen aan dat de audioboekluisteraars neigen te zijn meer opgeleid dan traditionele boeklezers, en zij zullen eerder bestuurs of professionele standpunten met hun werkgevers innemen.

De verkoop van downloadbare audioboekopnamen is in de laatste vier jaar gestegen, en deze sector van de industrie zou moeten blijven groeien aangezien more and more consumenten downloadend dossiers en opslaand hen op mp3 spelers comfortabel worden.If you are looking for more information, use our Google Search Engine facility to search our website or the Internet.

Google
 
Web www.audiobooksguru.com