Audio Boekspeler

Filed under: Dutch Version    

Het spelen met de AudioSpelers van het Boek

Hebt u audioboekspelers onlangs gecontroleerd? Als u niet hebt, bent u binnen voor een prettige verrassing. De audioplaybackindustrie biedt high-tech spelers met speciale eigenschappen die vooral voor het luisteren worden gemaakt aan audioboekopnamen aan.

Het probleem met CD van de Muziek Spelers

Jarenlang, hebben de audioboeklezers aan hun audioboekopnamen op audioboekspelers geluisterd die voor het luisteren aan muziekCDs, één spoor tegelijkertijd werden gemaakt. Als een muziekluisteraar een bepaald lied wil horen maar weet welk niet spoor het lied is, kan de luisteraar snel van één spoor aan een andere overslaan tot het vinden van het juiste lied.

Enerzijds, als een audioboeklezer een opname wil opnieuw beginnen waar hij of zij weg wegging, moet de lezer een nota van het spoor maken de audioboekspeler, en hoe ver in het spoor de playback was gevorderd, alvorens CD uit te werpen speelde. De lezer moet dan CD herladen, aan het aangewezen spoor overslaan, en aan het punt snel-door:sturen waar de lezing ophield. Dit proces vereist nadruk en aandacht, en aangezien de meeste audioboekspelers in voertuigen worden gevestigd, kan het proces gevaarlijk zijn aangezien het de aandacht van de bestuurder aan de weg afbreuk doet.

Een nieuwe Generatie van de AudioSpelers van het Boek

De makers van audioboekspelers hebben innovatieve veranderingen in de playbackervaring aangebracht, en de audioboeklezers zullen het genoegen hebben om verbeteringen van de volgende generatie van spelers te zien. Met audioboekspelers uitsluitend toegewijd aan geregistreerde boeken, kunnen de lezers de inhoudstafel van een boek doorbladeren en van hoofdstuk aan hoofdstuk of pagina aan pagina navigeren. De lezers kunnen zelfs naar een specifieke pagina in de boek of reeks veelvoudige referenties rechtstreeks gaan hun plaats bewaren. Deze vooruitgang in technologie is een enorme verbetering over het oude proces om door:sturen en snel-door:sturen, en audioboekenthousiasten zijn zekere om aan nieuw productdienstenaanbod te antwoorden door een specifieke audioboekspeler te kopen.

Andere eigenschappen in deze nieuwe audioboekspelers zijn gemakkelijk-aan-in werking stellen playbackknopen in hoog-contrastkleuren. Deze knopen komen tegen het toetsenbord duidelijk uit, makend verrichting voor de vele audioboeklezers gemakkelijk die één of andere graad van visueel stoornis hebben. De spelers gebruiken navulbare batterijen met het batterijleven van ongeveer tien uren. Deze audioboekspelers staan playback door hoofdtelefoons of door hun eigen sprekerssysteem van uitstekende kwaliteit toe. Als de automakers slim zijn, zullen zij beginnen om sommige van deze zelfde eigenschappen op het stereomateriaal aan te bieden dat in nieuwe auto’s eveneens wordt geïnstalleerd; het is enkel een kwestie van tijd.If you are looking for more information, use our Google Search Engine facility to search our website or the Internet.

Google
 
Web www.audiobooksguru.com