Audio Spelers van BoekCD

Filed under: Dutch Version    

De audio CD van het Boek Spelers gaan hoog – technologie

De meeste audioboeken worden vandaag uitgevaardigd op compact disc, of CD. Verscheidene verschillende types van audioboekCD spelers zijn beschikbaar dat uw audioboekCDs zal spelen: een draagbare CD speler, een CD stereosysteem, of een computer of laptop met een CD aandrijving. Nochtans, verstrekt een specifieke audioboekCD speler het meest volledige plezier mogelijke van uw audioboeken.

Waarom de Traditionele CD Spelers Verbetering vergen

Één probleem met het luisteren aan audioboeken op traditionele CD spelers is dat het voor u moeilijk kan zijn om spoor van uw plaats in het boek te houden. Als u uw audio-CD om aan muziek of aan toegangsdossiers op gegevensCD verwijdert te luisteren, uw zal audio-CD van Spoor 1 opnieuw beginnen wanneer u het in uw CD speler vervangt. Dit is om het zachtjes uit te drukken een ongemak, maar als u een visueel stoornis hebt dat het moeilijk maakt om de vertoning op een traditionele CD speler te zien, kan dit „ongemak“ tijdrovend en frustrerend zijn.

Een ander probleem met het gebruiken van een traditionele CD speler of een computer om aan audioboeken te luisteren is dat vele spelers die voor het luisteren aan muziek worden ontworpen enkel één playbacksnelheid hebben. Als audioboeknarrator aan een sneller of langzamer tempo leest dan u wenst, bent u geplakt met dat tempo, omdat u niet de playbacksnelheid op een muziekCD speler kunt aanpassen.

Audio CD van het Boek Spelers – een Enorme Verbetering

Een audioboekCD speler lost deze problemen op en voegt een serie van andere nuttige eigenschappen toe dievan de audioboekluisteraars zullen houden, of zij volledig of met gezichtsstoornissen worden waargenomen. Met een audioboekCD speler, bereikt u basisfuncties die het navigeren van een audioboek zo gemakkelijk zoals doorbladerend de pagina’s van een traditioneel boek maken.

Een audioboekCD speler laat u de inhoudstafel, skip van hoofdstuk aan hoofdstuk of de pagina van uw audioboek aan pagina doorbladeren, naar een specifieke pagina gaan, en één of meerdere referenties plaatsen zodat kunt u gemakkelijk opnemen waar u weg wegging. De audio boekCD spelers kenmerken ook veranderlijke snelheid playbacks, zodat kunt u het narrator tempo aan uw optimale het luisteren snelheid aanpassen.

Ontworpen vooral voor luisteraars met andere visuele impairments, hebben de audioboekCD spelers een eenvoudige interface die knopen met een hoog kleurencontrast dat aan het toetsenbord op de CD speler gebruikt, de knopen gemakkelijk maakt te zien en te werken. Zodra u een paar notulen doorbrengt die vertrouwd maken met de lay-out van de knopen, kunt zich u vooruit en achteruit in uw audioboek, vastgestelde referenties bewegen, pagina’s doorbladeren, en aan uw boek met gemak luisteren.

De meeste audioboekCD spelers hebben een geschikt handvat dat hen gemakkelijk maakt om zich van ruimte aan ruimte te bewegen. Zij gebruiken navulbare batterijen besparen u geld, en een hoorbare aankondiging vertelt u wanneer de batterijen moeten aanvulling. De audio boekCD spelers spelen muziek ook CDs en mp3 dossiers. U kunt aan audioboekCD speleroutput door hoofdtelefoons, oorknoppen, of hoogstaande, ingebouwde sprekers luisteren.If you are looking for more information, use our Google Search Engine facility to search our website or the Internet.

Google
 
Web www.audiobooksguru.com