AudioBibliotheek

Filed under: Dutch Version    

Hebt u nagedacht lid wordend van een AudioBibliotheek van het Boek?

Als u reeds een ventilator van audioboeken bent, of als u aan dit idee nieuw bent, de AudioBibliotheek van het Boek absoluut een te bezoeken plaats is. Van het comfort van uw computerstoel, kunt u een lid van een AudioBibliotheek van het Boek worden, uw selecties maken, en zelfs de boeken van uw keus downloaden.

Wat is het Beroep van AudioBoeken?

De audio boeken zijn geschikt en vaak goedkoper dan hun boek met harde kafttegenhangers. Met de verhoging van technologie, zijn de audioboeken beschikbaar in een verscheidenheid van formaten, bij compact discs aan computerdownloads. Zij kunnen aan op iPods worden geluisterd of MP3 spelers, of in de auto worden gespeeld terwijl het drijven aan en door het werk. De audioBibliotheek van het Boek heeft een uitgebreide lijst van beschikbare titels in vele verschillende categorieën. Een audioboek kan de luisteraaruren van genoegen van hun favoriete fictieschrijver aanbieden, of het kan de van de bedrijfs luisteraarverhoging vaardigheden helpen, of over interessante en relevante onderwerpen leren.

Hoe werkt het?

De audioBibliotheek van het Boek heeft een gemakkelijk inschrijvingsproces dat in notulen kan worden gedaan. U kunt een toepassing bij hun website downloaden, het huurplan kiezen u verkiest en dan tot 12 boeken selecteert. Nadat uw toepassing wordt verwerkt, zal de AudioBibliotheek van het Boek u twee boeken op uw lijst verzenden en zal uw creditcard volgens het huurplan laden u selecteerde. De huurplannen zijn flexibel genoeg om de behoeften van iedereen te behandelen, of u bij boek, een blok van tijd (van één maand aan een jaar) wilt betalen of als u het boek beschikbaar voor verscheidene weken tijdens uw vakantie wilt. De audioBibliotheek van het Boek beschrijft duidelijk de details van elk van deze opties, terwijl het houden van de kosten betaalbaar.

Wanneer het kiezen van een boek, kunt u een korte samenvatting van de titel bekijken evenals de hoeveelheid uren leren het in werking stelt. De audioBibliotheek van het Boek biedt titels aan die of unabridged worden verkort. Het is belangrijk om op te merken dat een verkorte versie van een boek aanzienlijk korter is. Als voorbeeld, is de Code DaVinci 16 uren in een unabridged versie, maar slechts zes uren in zijn verkorte staat. Een andere overweging is het feit dat vele boekuitgevers titels vrijgeven die op CD maar unabridged op cassettebanden worden verkort.

Dit, natuurlijk, maakt het moeilijk om aan een boek in een auto te luisteren die met een CD speler uitgerust is. Nochtans, verandert deze situatie, aangezien de uitgevers het ongemak evenals de populariteit van andere apparaten, zoals MP3 en spelers WMA erkennen. De audioBibliotheek van het Boek begrijpt de behoeften van zijn klanten en toont dat door een brede selectie van boeken en flexibele huurplannen aan te bieden aan. Wegens dit, is de wereld van boeken een prachtiger beetje.If you are looking for more information, use our Google Search Engine facility to search our website or the Internet.

Google
 
Web www.audiobooksguru.com