De voordelen van Downloadbare Mp3 AudioBoeken

Filed under: Dutch Version    

De voordelen van Downloadbare Mp3 AudioBoeken

Er zijn heel wat voordelen aan het kunnen iets in een vorm condenseren die draagbaar is en die audiodossiers en computerdossiers in het algemeen omvat. Veel van de innovaties van technologie werden vandaag gemaakt helpen technologie draagbaarder maken. Toen de computers eerst uit kwamen was de software op ” met maat schijven 5 ¼ en u hebt heel wat nodig hen voor één programma. Dan kwam de 3 1/2 „diskette uit en geholpen dat maar u had nog ongeveer 20 van hen voor één werkend systeem nodig. Dan de uitvinding van CD aangezien een middel voor de opslag van PC alle software toestond gebruikten wij om op één schijf te gaan. Dat wat deden de softwareontwikkelaars? Zij maakten grotere programma’s die meer CDs vereisten. Nu gebruiken wij DVDs en als zij beginnen manieren te vinden om DVDs op te vullen toen wij zijn allen in probleem.

De audio dossiers zijn de zelfde manier. Het geluid op een computer is een lange manier gekomen en nu kan het geluid zo enkel draagbaar zijn aangezien iets anders op een computer aan het mp3 dossier dankt. Een mp3 dossier is een gecondenseerd audiodossier dat u kan toestaan om dingen zoals 20MB Wav- dossiers op albums te nemen en hen neer te condenseren aan 2MB dossiers u met u kunt nemen. Natuurlijk, als iets anders, zijn er nadelen aan neer het condenseren van muziek aan mp3 dossiers. De muziekkwaliteit lijdt een en mp3 is niet bijna schoon en duidelijk zo origineel en om deze reden sommige mensen weigeren om mp3 dossiers voor muziek te gebruiken. Maar wat over audioboeken die 3 en 4 CDs kunnen in sommige gevallen opnemen?

Oprapend het en uit zich Beweegt

Aangezien de mensen van de technologievooruitgang onderwijswaarde aan sommige van deze technologie vinden en dat omvat downloadbare mp3 audioboeken. Dank aan downloadbare mp3 audioboeken kunnen wij volledige boeken in aan een veel kleinere ruimte nu worden en het correcte kwaliteitsverlies op iemand dat een downloadbaar mp3 audioboek leest is niet bijna problematisch zo zoals een muziekdossier. Nu met downloadbare mp3 audioboeken kunnen de mensen hun lezingsboeken met hen nemen overal zij willen in hun mp3 spelers of een ander draagbaar mp3 apparaat zij kunnen hebben. Met downloadbare mp3 audioboeken kunnen de leraren meer boeken op de computers in hun klaslokalen nu zetten en hen voor meer studenten toegankelijk maken.

De technologie doet sommige prachtige dingen en de downloadbare mp3 audioboeken zijn bewijs van dat. Nu laadt iedereen wie willen aan, of de behoeften aan, hun boeken op hun mp3 spelers kan hun downloadbare mp3 audioboeken dit doen en nemen waar zij willen gaan.If you are looking for more information, use our Google Search Engine facility to search our website or the Internet.

Google
 
Web www.audiobooksguru.com