Een gehele Nieuwe Wereld met Harry Potter Audio Books

Filed under: Dutch Version    

Een gehele Nieuwe Wereld met Harry Potter Audio Books

Het is verbazend hoeveel alles de reeks van Harry Potter boekenaanrakingen aan goud draait. Eerst zijn alle boeken van Harry Potter door JK Rowling enkele beste verkopende boeken in geschiedenis en dan zijn movies enkele hoogste het een brutowinst hebben van ooit vrijgegeven movies. Wist u dat de audioboeken van Harry Potter ook enkele beste verkopend audio ooit gemaakte boeken zijn en zij hebt ook gewonnen toekenning Grammy en andere opnameaccolades om met alle financieel succes akkoord te gaan. Elk van dat het succes prachtig is maar in werkelijkheid is wat de audioboeken van Harry Potter doen stel de wereld van boek open lezend aan een volledig nieuwe groep mensen dat of kon lezen geen boek vóór of niet zou lezen. Zeker kan het zijn voor luie mensen een van audioboek van Harry te genieten Potter maar het kan ook voor de mensen zijn die vrij nog niet kunnen lezen maar aan een goed verhaal kunnen luisteren.

De audioboeken van Harry worden Potter uitgevoerd door Jim Dale en zijn prestaties in de audioboeken van Harry Potter zijn toekenning die maar meer dan dat wint zij dwingend om zijn te luisteren aan. Dale leest meer dan enkel de boeken, creÃërt hij een visueel beeld rond hen door toe te voegen zijn eigen de stemmen van het karakter en ook door de verhalen overneemt te lezen alsof hij zelf hen had geschreven. In de audioboeken van Harry Potter kunt u horen de stem van Jim Dale aan pinnacle beklimt aangezien het verhaal eveneens en dan neerstorting aan de grond samen met het verhaal doet. Jim Dale leest niet alleen de verhalen van Harry Potter op de audioboeken van Harry Potter, maakt hij de verhalen aan het leven op zijn eigen speciale manier komen.

Voor Alle Publiek

JK Rowling begon frenzy van de kindlezing toen zij het eerste boek van Harry Potter in 1999 vrijgaf en de jonge geitjes overal over de avonturen van deze nieuwe held wilden lezen die enkel voor hen was gecreÃërd. Enkele kinderen die de verhalen wilden lezen waren oud genoeg te luisteren maar niet helemaal oud genoeg om hen te lezen. Dat is waar de audioboeken van Harry Potter binnen komen! De audioboeken van Harry Potter staan kinderen van alle leeftijden toe om te zeggen dat zij de boeken hebben gelezen en de verhalen en hun favoriete karakters kunnen samen bespreken. De kinderen die van de audioboeken profiteren kunnen begrijpen de verschillen tussen movies en de boeken ook zien en waarom de mensen die nooit de boeken hebben gelezen het volledige verhaal van Harry kunnen verschillend zien Potter dan die die de boeken hebben gelezen. De audioboeken van Harry Potter staan iedereen toe om een deel van die club van mensen te zijn die de boeken van Harry Potter heeft gelezen.

Er zijn zo veel meer aan audioboeken dan enkel een middel voor de personen met gezichtsstoornissen. Het werk dat de audioboeken die met visuele impairments doen bijstaan is prachtig en uiterst belangrijk, maar de audioboeken kunnen ook helpen mensen aan lezing introduceren die kan hebben of probeerde het nooit vóór of enkel niet kan het doen. Welke betere manier dat dan met Harry Potter?If you are looking for more information, use our Google Search Engine facility to search our website or the Internet.

Google
 
Web www.audiobooksguru.com