Het kopen gebruikte AudioBoeken is als een Jacht van de Schat

Filed under: Dutch Version    

Het kopen gebruikte AudioBoeken is als een Jacht van de Schat

Volgens de AudioVereniging van Uitgevers is het publiceren van audioboeken het snelste groeiende segment in de uitgeversindustrie. U kunt bijna alles als audioboeken van geheimzinnigheid, suspense, algemene fictie aan geschiedenis kopen en drama. Hebben de eigenlijk gebruikte AudioBoeken een nog grotere inzameling.

Het kopen op het Web

Het kopen van en het verkopen van gebruikte AudioBoeken zijn een gemeenschappelijke praktijk op het Web geworden. Wanneer u klaar bent met het lezen van uw audioboek, zet het enkel op het net voor verkoop op, waar u andere audioboeken kunt krijgen die u kunt zoeken. De gebruikte Audiosectie van Boeken van amazon.com is een groot middel voor audioboeken. Er zijn vele categorieën waaru kunt doorbladeren, en u kunt zelfs aan een e-mailbulletin intekenen, dat u updates van de laatst Gebruikte AudioBoeken online zal geven. Een andere plaats is het AudioProject van Boeken van Gutenberg.

De Producten van de ex-bibliotheek

De meeste gebruikte AudioBoeken die voor verkoop worden aangeboden zijn ex-bibliotheekproducten. Zij zijn zowel fictie als non-fictie en zacht over het algemeen gebruikt. Zij zijn over het algemeen van bekende bedrijven zoals Geregistreerde Boeken LLC, Willekeurig Huis, Harper Collins enz. Bijna zijn al deze boeken unabridged en de prijs voor nieuwe audioboeken is vrij hoog. Het is niet mogelijk voor vele mensen om deze nieuwe audioboeken te kopen, en vandaar kunnen zij van een website en van orde gebruikte AudioBoeken aan een veel lagere prijs gebruik maken. Één dergelijke website wordt genoemd „Audiotome“.

De gebruikte AudioBoeken worden genoemd „ex-libris“ betekenend ex-bibliotheek. Dat betekent dat zij door openbare bibliotheek of waren bezeten commerciële te plaatsen en later dan verwijderd. Of de boeken zijn oud of er is verdubbeling in de bibliotheek, zodat worden zij verkocht aan websites waar om het even wie hen kan kopen en van hen gebruik maken.

Pros en Cons.

Het is soms een risico kopend gebruikte AudioBoeken, omdat zij gebrekkig zouden kunnen zijn, en niet goed spelen. Over het algemeen worden zij gecontroleerd en door de website dan verkocht, die hen op de markt brengt. Maar meestal kunt u met vertrouwen kopen, omdat als om het even wat niet aan uw tevredenheid speelt het voor krediet op een ander punt kan zijn teruggekeerd. Of u kunt uw geldrug krijgen.

Vaak hebben alle gebruikte AudioBoeken geen beschrijving voor elke pagina en elk punt. Maar allemaal hebben de titel, de auteur, de lopende tijd en het aantal cassettes. Soms zelfs worden narrators vermeld. De betaling is over het algemeen door Loon Pal, Postwissel of controles. De creditcardtransacties zijn ook mogelijk.

Soms is het mogelijk om enkel het specifieke punt te vinden dat u onder de grote inzamelingen van gebruikte AudioBoeken op websites zoekt. U kunt tot een bepaalde titel ook opdracht geven, door een verzoek om het aan te brengen en u kunt gelukkig zijn om een schat te vinden, die u een gewone boekhandel niet kunt vandaag inkopen.If you are looking for more information, use our Google Search Engine facility to search our website or the Internet.

Google
 
Web www.audiobooksguru.com