Het uitgebreide Heelal van de AudioBoeken van de Oorlogen van de Ster

Filed under: Dutch Version    

Het uitgebreide Heelal van de AudioBoeken van de Oorlogen van de Ster

Genieten de AudioBoeken van de Oorlogen van de ster op dit punt van heel wat populariteit van tijd wegens de versie van deze week van Episode III van de Oorlogen van de Ster Wraak van Sith. Het zou een legendarische reeks kunnen worden genoemd, die van George Lucas’ movie van de Oorlogen van de Ster concessie vertrok.

De audioBoeken van de Oorlogen van de Ster zijn een klap met zelfs harde kernventilators van de filmversie. Ook, voor nieuwe luisteraars is het een opwindend avontuur. Als deel van de volledige George Lucas’ reeks hebben de AudioBoeken van de Oorlogen van de Ster een ander element aan het epische verhaal toegevoegd. Gescheiden van de reeks, zijn zij nog uiterst onderhoudend voor wetenschap-fictie ventilators.

Karakters

De karakters zijn het zelfde als in de filmversie. Zo er zijn Luke Skywalker en Leia, Chewbacca en solo Han, de Keizer Darth Vader, Yoda, zijn Boba Fett en alle helden en schurken van de filmreeks aanwezig in de boeken. In storyline van de AudioBoeken van de Oorlogen van de Ster vinden de zelfde grote slagen tussen Sith en Jedi plaats.

De verhalen tussen Jedi en Sith gaan verder en de AudioBoeken van de Oorlogen van de Ster hebben een goed werk aan whet de eetlust van hun ventilators gedaan. In feite Audio hebben Dramatizations van de Oorlogen van de Ster de stemmen van de sterren die in de films waren.

Titels

Kunnen de AudioBoeken van de Oorlogen van de ster worden gedownload en sommige clubs geven u de onbeperkte huurdienst waar er geen leveringslasten en geen recente prijzen zijn. Bekijk enkele titels van de AudioBoeken van de Oorlogen van de Ster. De „aanval in Selonia“ toont de kassuccesavonturen van de Oorlogen van de Ster „RM“ en dit is het tweede boek van trilogy Corellian die, op het belangrijkste karakter Han solo richt.

Of „Bloodlines“ beeldt een nieuwe era van het opwekken van avonturen af en worden de tezelfdertijd stuitende revelaties geopend. Hier veegt de legendarische saga van de Oorlogen van de Ster vooruit in verbazingwekkende nieuwe wegen als burgeroorlogweefgetouwen. Het geheim dat de dood van Anakin omringt wordt onderzocht in „Donkere Lord: De stijging van Darth Vader“. Hij was tijdens de belegering van de Tempel Jedi gestorven.

Op iTunes en MP3 Spelers

Zijn de AudioBoeken van de Oorlogen van de ster nu beschikbaar in iTunes. Een totaal van 67 titels kunnen worden gedownload, en zij behandelen bijna elk aspect van de episoden van de Oorlogen van de Ster. Alle talloze verhalen en diverse aanpassingen die in het uitgebreide heelal plaatsvinden zijn inbegrepen. Elke titel heeft ongeveer drie tot zes uren die tijd spelen en de meesten van hen zijn verkorte versies van de romans. Als u een ventilator van de Oorlogen van de Ster bent, zijn deze audioboeken een grote ervaring om de acties van uw favoriete karakters in te halen.

Sommige websites hebben tot een sectie slechts voor de AudioBoeken van de Oorlogen van de Ster geleid. Deze omvatten titels zoals „Erfenis van de Kracht“ reeks, de „Erfgenaam aan het Imperium“ reeksen en ook unabridged audioboeken voor movies met inbegrip van de „Wraak van Sith“. Er zijn ongeveer 85 beschikbare titels en zij kunnen allen aan CD formaat worden gedownload en worden gebrand. Of zij kunnen naar uitgezochte audioapparaten zoals Ipods worden overgebracht. Het is ook mogelijk om de AudioBoeken van de Oorlogen van de Ster op uw MP3 Speler te downloaden en onder te dompelen in de denkbeeldige wereld van het heelal van de Oorlogen van de Ster.If you are looking for more information, use our Google Search Engine facility to search our website or the Internet.

Google
 
Web www.audiobooksguru.com